GameFly Streaming – framtidens gamingupplevelse

Pressmeddelande från Samsung:
Samsung tog 18 augusti steget in i en ny era av gaming med lanseringen av GameFly Streaming, en prenumerationsbaserad molntjänst som tar de senaste spelen direkt in i vardagsrummet. Tjänsten är den första molnbaserade gaminglösningen i Europa som är kompatibel med en Smart TV-plattform och visar att utvecklingen mot ett uppkopplat hem nu även nått spelentusiasterna.

– GameFly Streaming öppnar dörren för en helt ny typ av spelande i hemmet. Prenumeranter kan njuta av de senaste spelen direkt till i sin Samsung Smart TV och slipper belamra vardagsrummet med konsoller och sladdar. Att ha tillgång till de senaste spelen har aldrig varit enklare, säger Marko Nurmela, nordisk marknadsdirektör på Samsung.

Genom att strömma de spelen direkt till Samsungs Smart TV-plattform görs spelandet smidigt och ger användare tillgång till nya spel direkt från TV-soffan. Anslutningen mellan GameFly Streaming och Samsung Smart TV är dessutom utformad för att ge en följsam speluppevelse även om internetuppkopplingen fluktuerar.

Från i dag kan användare njuta av populära titlar som Batman Arkham Origins, Lego Batman 3, GRID 2 och HITMAN Absolution direkt från sin Samsung Smart TV. För att endast betala för de spel som intresserar mest erbjuder GameFly Streaming olika prenumerationspaket efter spelkategori: Hardcore Pack, Lego Pack och All Around Pack.

Samsung GameFly Streaming är kompatibelt med 2015 och 2014 års Smart TV-apparater från Samsung (2015 J5500 och uppåt, 2014 H5500 och uppåt).
Etiketter: samsung

Nyhetsarkiv