Microsoft lanserar Sway

Pressmeddelande från Microsoft:
Att skapa snygga presentationer på ett snabbt och enkelt sätt är något många drömmer om. Den 6 augusti släppte Microsoft sitt nya digitala verktyg Sway som gör det möjligt för användaren att skapa proffsiga presentationer med texter, bilder och video, på ett snabbt och enkelt sätt och med en snygg design.

– Sway är ett riktigt bra verktyg som kan användas både på jobbet, i skolan och privat för att skapa berättelser eller presentationer på ett enkelt sätt. Och vi släpper det till både Windows 10, iOS och Android för att kunna erbjuda de bästa produktivitetsverktygen till våra användare oavsett vilken telefon, surfplatta eller dator de använder, säger Helena Fuchs, produktmarknadschef för Office 365 på Microsoft.

Sway är kostnadsfritt för alla med ett Microsoft-konto och släpps för Windows 10 och webb i över 200 länder samt till iOS och Android-enheter i över 200 länder och finns på Svenska och över 30 andra språk.

Sway hjälper dig att skapa professionella presentationer på bara några minuter. Du tar dina idéer och ditt innehåll, exempelvis bilder eller text ur ett Word dokument, och skapar i Sway en enhetlig och sammanhängande layout som hjälper din bilder, text, videos att presenteras tillsammans på ett sätt som förbättrar din presentation. Sway gör dessutom att dina presentationer ser bra ut oavsett om de visas på en telefon, surfplatta eller dator.

En förhandsversion av Sway presenterades för första gången 10 månader sedan som en del av Office-paketet och den fulla versionen blir nu tillgänglig via Windows Store, app store och Play store.

– Sway är det senaste tillskottet till Office-familjen och representerar Microsofts ambition att hjälpa våra användare att spara värdefull tid och få mer gjort. Det är ett intuitivt verktyg som automatiskt sparar mina presentationer. Och eftersom allt synkroniseras så kan jag komma åt dem från min dator, telefon eller surfplatta och enkelt dela presentationerna med andra, säger Helena Fuchs.
Etiketter: microsoft sway

Nyhetsarkiv