Office 2016 för Mac

Pressmeddelande från Microsoft:
Microsoft har lanserat Office 2016 för Mac, vilket innebär att alla Office 365-prenumeranter kostnadsfritt får tillgång till nya versioner av Word, Excel, PowerPoint, Outlook och OneNote till Mac. Office 2016 är kopplat till molnet via OneDrive och skapar nya möjligheter för dig att samarbeta och dela dokument med vänner och kollegor.

– Redan i mars släppte vi en förhandsversion av Office 2016 för Mac och intresset från användarna har varit helt otroligt. Jag är glad över att alla Mac-användare nu kan ta del av möjligheterna som den senaste versionen Office ger, säger Daniel Siberg, Affärsområdeschef för Office.

Office 2016 för Mac innehåller alla funktioner och användargränssnitt som Office-användare är vana vid från Windows. Samtidigt är nya Office utvecklat för Mac och erbjuder helt nya möjligheter att arbeta- Bland annat fungerar nu Office i helskärmsläge och har stöd för Multi-Touch gester. Med fullt stöd för Mac:s Retina-skärmar ser Office 2016 bättre ut än någonsin tidigare.

Det nya verktygsfältet organiserar intuitivt olika funktioner så att du hittar det du behöver så snabbt som möjligt. Ett nytt gränssnitt gör det enkelt att positionera, ändra storlek och rotera grafik för att skapa den layout du vill ha. Stöd för nya teman och stilmallar hjälper dig att skapa snygga dokument.

För att få tillgång till Office 2016 för Mac redan idag behöver du en Office 365-prenumeration (Office 365 Home, Office 365 Personal eller Office 365 ProPlus). En prenumeration av Office 365 ger dig tillgång till Office-paketet på flera enheter, såväl Mac som på enheter med Windows, iOS och Android. Du får även en bättre integration av OneDrive och Skype i ditt arbete.

Office 2016 för Mac är kopplat till molnet vilket innebär att det är enkelt att bjuda in vänner och kollegor att arbeta gemensamt i dokumenten. En efterfrågad funktion som nu finns tillgänglig i Office 2016 för Mac är möjligheten att sameditera dokument. När ni samarbetar och delar dokument behöver ni heller inte längre bry er om formateringen, Office 2016 till Mac är fullt kompatibelt med andra versioner av Office.

– Det här är den populäraste betan av Office för Mac någonsin och därför känns det extra roligt att fullversionen nu finns tillgänglig helt kostnadsfritt för alla Office 365-användare, säger Daniel Siberg.

I september släpps Office 2016 för Mac som en separat produkt som du kan köpa utan en Office 365-prenumeration.
Etiketter: microsoft

Nyhetsarkiv