Liten referenshörlur från Jays

Pressmeddelande från Jays:
Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB meddelar att q-Jays - världens minsta hörlur med utbytbara kablar och en ny referens för precisionsljud och ljudteknik - nu finns tillgänglig för försäljning.

Den andra generationen av referenshörluren q-Jays finns nu tillgänglig för försäljning. Produkten är utrustad med specialgjorda dubbla balanserade armaturhögtalare, en solid konstruktion gjuten i rostfritt stål samt utbytbara kablar för iOS, Windows och Android.

– q-Jays innovativa udd sätter en ny standard för ljudindustrin. Att producera en q-Jays tar över 40 timmar och det är denna fullständiga och kompromisslösa strävan efter att skapa den bästa tänkbara produkten som skiljer oss från andra. q-Jays markerar essensen i vår affär och vilket typ av bolag vi är och vi är nu glada att nu kunna erbjuda denna efterlängtade produkt till våra konsumenter, säger Rune Torbjörnsen, VD för Jays AB.
Etiketter: jays

Nyhetsarkiv