HTC Desire 626 kommer till Norden

Pressmeddelande från HTC:
HTC meddelar nu att företagets senaste smartphone i mellanklassen HTC Desire 626 kommer till Norden tredje kvartalet 2015.

– Med HTC Desire 626 lanserar vi vår populära design och de senaste funktionerna från toppmodellerna till ett lägre pris. Här får du en snygg, välkonstruerad och robust smartphone i en design som känns lätt i handen. Med HTC Sense 7.0 kan du bland annat skräddarsy smartphonens användargränssnitt så att det passar dig, säger Jan Costa Thiele, som är nordisk chef för HTC.

HTC Desire 626 lanseras i en dual tone-design som är utförd i genomfärgad polykarbonat. Tack vare att materialet genomfärgas behåller telefonen sitt snygga yttre även efter längre tids användning, och kombinationen av dimensionerna på 146,9 x 70,9 x 8,19 mm och en vikt på 144 gram gör att den både ligger och känns bra i handen.

Skärmen på HTC Desire 626 är en HD LCD-skärm på fem tum, och på vardera sidan av skärmen sitter det två högtalare som är direkt vända mot användaren och ger en verklighetstrogen ljudupplevelse. På baksidan finns det en 13MP-kamera med autofokus, LED-blixt och BSI-sensor, och på fronten finns det utrymme för en 5MP selfie-kamera som kan retuschera ditt självporträtt i realtid. Videoinspelning sker i 1080p. Det gör att du kan använda videorna till annat än att bara visa dem på själva smartphonen.

HTC Desire 626 levereras med Android 5.1 Lollipop och HTC:s senaste användargränssnitt Sense 7.0, som precis som toppmodellen HTC One M9 ger dig möjlighet att personifiera smartphonen. Bland annat kan du ändra temat med hjälp av en av de bilder du har tagit, du kan ändra navigationsfunktionerna längst ner i menyn till exakt de funktioner du vill ha, och du får en massa extra fotofunktioner.
HTC Desire 626 levereras med en Snapdragon 1.2 GHz Quad-Core-processor samt 16 GB internt minne med möjlighet att utöka med upp till 512 GB med MicroSD.

I Norden släpps HTC Desire 626 under tredje kvartalet i färgen Dark Grey. Information om pris och tillgänglighet kommer närmare säljstarten.
Etiketter: htc

Nyhetsarkiv