Fitnessklockan VivoWatch

Asus lanserar VivoWatch på den nordiska marknaden, som en smartare fitnessklocka som hjälper dig hålla koll på träning, prestationer och hälsa. För att det ska vara så enkelt som möjligt att alltid ha med sig klockan är batteritiden upp till hela tio dagar samtidigt som den är IP67-klassificerad (vattenresistent).

VivoWatch är fullmatad med smarta funktioner som hjälper till att hålla koll på träningen, anger företaget, och nämner till exempel optisk pulsmätare (för koll på puls under träning och vila), stegräknare, kaloriräknare (mäter puls och rörelse under dagen för att uppskatta kaloriförbrukning), UV-indikator (håller koll på solens UV-strålning i realtid och kan varna vid för höga nivåer) och sleep-tracker (mäter sömnkvalitet och rörelser under sömnen).

VivoWatch synkroniseras via Bluetooth till mobiltelefonen. Genom att ladda ner appen HiVio får man en smidig överblick av sina träningsresultat och har även möjligheter att göra inställningar, ställa alarm med mera, anger Asus. Dessutom får man en notifikation på displayen samt vibration när mobiltelefonen ringer.
Asus VivoWatch är kompatibel med både IOS och Android-telefoner. Klockan använder Asus gränssnitt KoodOS som fokuserar på enkelhet och batteritid.
Etiketter: asus

Produktnyhetsarkiv