Familjeabonnemang hos Tidal

Pressmeddelande från Tidal:
Globala musik- och underhållningsplattformen Tidal har offentliggjort ett nytt familjeabonnemang för Tidal-medlemmar. Det nya erbjudandet ger konsumenter en rabatt på 50% på varje nya konto som registreras under samma betalande användare. Erbjudandet gäller för båda Tidals abonnemang, Premium (99 kronor per månad) och HiFi (199 kronor per månad). Den primära betalande användaren kan lägga till upp till fyra konton till sitt abonnemang, vilket gör det enklare än någonsin för familjer att njuta av Tidal hemma och på mobilen.

Varje tilläggskonto hanteras inom ramen för det primära (eller förälder-) kontot. Primäranvändaren kan enkelt lägga till och ta bort användare. Varje enskild kontoinnehavare får sedan sin egen inloggning och kan anpassa spellistor, inställningar och innehåll som en vilken användare som helst.

Familjeprissättningen är tillgänglig för alla som lägger till mellan en och fyra ytterligare konton till sitt abonnemang. Betalning för dessa konton görs av den primära användaren. Varje användare kan njuta av obegränsad onlinestreaming och kan registrera upp till tre enheter för offline-läge.

Det nya abonnemanget introduceras för att göra det enklare och billigare för hela familjen att använda Tidal så att så många människor som möjligt kan ta del av den omfattande musikkatalogen, innehållet och medlemsförmånerna. Abonnemanget finns tillgängligt på alla Tidals marknader.
Etiketter: tidal

Nyhetsarkiv