Bärbar & trådlös från AudioPro

Audio Pro meddelar att de länge medvetet undvikit att producera bärbara högtalare med uppladdningsbart batteri, eftersom batterierna inte varit tillräckligt bra för företagets högt ställda krav. Vi ville inte bara kunna spela länge, utan också högt – det är krav som alltid laddar ur batterier fort, berättar de, och säger att efter flera års utveckling och testning av både batterier och strömsnåla förstärkare anser vi att tiden är mogen. Addon T3 är resultatet, och lanseras som extremt liten, extremt välljudande och extremt bärbar trådlös högtalare med lång batteritid – med ett handtag i äkta läder och metalldetaljer i solid aluminium.

– Addon T3 ansluter till vår framgångsrika Addon serie och ger bärbart ljud ett nytt ansikte. Den skandinaviska och uppskattade formen hos övriga Addon högtalarna återfinns även hos T3. Vi är stolta över T3:s prestanda, både vad gäller ljudkvalitet och batteritid. Det ska vara enkelt och roligt att lyssna på sin musik trådlöst, säger Mathias Pantzar, Creative Director på Audio Pro.

Addon T3 har 30 timmars batteritid (12 timmar på max volym) och finns tillgänglig i Warm Orange, Arctic White, Storm Grey, Coal Black och Hunters Green. Den inbyggda, digitala Klass D-förstärkaren är på 2x5W + 15W och högtalaren är försedd med en 3-tums bas plus två 3/4-tums diskanter.

Addon T3 är 115 x 215 x 135 mm stor och ansluts via Bluetooth 4.0 eller 3,5mm AUX-ingång och via USB-uttaget kan man även ladda sin smartphone (5V, 1000mA).
Etiketter: audio pro

Produktnyhetsarkiv