Portabel & elektrostatisk högtalare

BenQ lanserar treVolo, som världens första portabla elektrostatiska högtalare – en kraftfull högtalare som införlivar den senaste ljudtekniken och CD-quality aptX Bluebooth, för kompromisslös ljudkvalitet i både medel- och högfrekventa ljud.

BenQ treVolo är den första i raden av helt nya portabla, elektrostatiska högtalare från BenQ. Genom att använda högtalaren som en aptX-sändare via Bluetooth går det att njuta av favoritmusiken varsomhelst, närsomhelst och länka högtalaren till ett HiFi-stereosystem.

En laddning räcker för att lyssna oavbrutet i upp till tolv timmar och treVolo gör inte bara ljudupplevelsen behaglig för öronen utan också för ögonen, genom sin stilrena design, där de metalliska vingarna går att vika in på sidorna och hjälper i utfällt tillstånd till att uppnå sonisk, estetisk perfektion, anger företaget.

Till skillnad från klassiska högtalare är treVolos högtalarmembran designade för dubbelriktad ljudprojektion, vilket gör att ljuddetaljerna sprids i alla vinklar för en öppen lyssningsupplevelse. BenQ treVolo är tillgänglig i Sverige från juni och kan också användas som högtalare vid telefonsamtal.
Etiketter: benq

Produktnyhetsarkiv