Myggmarodör räddar sommaren

Pressmeddelande från Media Markt:
Vårens regn och sista tidens omslag till varmare väder innebär en rejäl myggvarning i stora delar av landet. Trots statliga bidrag för bekämpning befaras många stick och svullna bett i sommar. Men det finns enkla sätt att skydda sig, det enklaste och mest effektiva säljs i elektronikhandeln.

Den stora myggsäsongen står inför dörren och tack vare den regniga period som föregått rådande värmebölja förväntas den bli värre än på länge. Men trots varningar och mediers skriverier är det få svenskar som hittills valt att rädda semestern. I Gävleborg, ett av landets mest utsatta län, är man förvånad över detta.

– Det är lite märkligt att vi svenskar hellre lider med kliande och ömmande bett, lager av kläder och starka, illaluktande medel än investerar i riktiga och effektiva myggmarodörer. Det finns enkla sätt för en myggfri sommar, dessutom för en rimlig peng, säger Pär Kjellin, varuhuschef på Media Markt i Gävle.

På Media Markt finns en rad produkter för en myggfri sommar, allt från enklare och väl fungerande produkter för några hundralappar till myggfångaren Mosquito Magnet. Med patenterad och giftfri teknik täcker den upp till 4000 kvadratmeter, dessutom är den ljud- och luktfri. Mosquito Magnet kostar mellan 7000-12000 kronor och fungerar i alla väder.

– Vi har flera bestående, enkla och giftfria sätt för alla som vill njuta av den svenska sommaren utan att behöva vifta som tokar. Den mest effektiva myggfångaren kan täcka in flera tomter och går man ihop med grannen får fler myggfritt för en mindre kostnad, avslutar Pär Kjellin.

Sommarens fyra bästa tips från Media Markt för en myggfri sommar:
1. Köp en myggfångare.
2. Stäng dörrar, fönster och beta av den där TV-seriesäsongen du inte hunnit med.
3. Hedra sommargarderoben och klä dig i ljusa heltäckande kläder.
4. Tänk på att alkohol i blodet lockar till sig myggor.
Etiketter: media markt

Nyhetsarkiv