Slimmat aktivitetsarmband

Jawbone lanserar nu aktivitetsarmbandet UP2, efterföljaren till UP24-modellen. UP2 skiljer sig från alla andra aktivitetsarmband först och främst genom sitt utseende och hur det känns att ha på sig, anger Jawbone. Den är 45 procent mindre än föregångaren UP24, och via den tillhörande UP-appen får användaren också en rad fördelar, i form av enkla verktyg för att hålla koll på sin dagliga aktivitet och hälsa liksom effektiva hjälpmedel för den som satt siktet på en bättre livsstil, anger företaget.

Det nya UP2-armbandet har samma formspråk som Jawbones UP3-modell, signerad Yves Behar, formgivaren som är kreativ chef på Jawbone, men i ett ännu mer kompakt utförande.

Det inbyggda laddningsbara litiumjonbatteriet håller upp till sju dagar och laddas via en magnetisk kontakt. UP2 är gjort för att användas dygnet runt och tål både regnskurar och stänk.

Up2 har en känslig vibrationsmotor som kan användas för väckning - anpassat efter bärarens sömncykel - liksom för att ställa in påminnelser om stort som smått.
UP2 ansluter trådlöst till en smartphone (Iphone eller Android) via Bluetooth.
Etiketter: jawbone

Produktnyhetsarkiv