Ultimat automatisk locktång

Locktången Remington Curl Revolution roterar automatiskt och kräver inga som helst förkunskaper för att uppnå den ultimata stylingen, anger företaget och berättar att med endast ett knapptryck skapar locktången snabbt och enkelt vackra och mjuka lockar för alla hårlängder, utan att skapa tovor eller trassel.

Med Remington Curl Revolutions Instant Curl-teknik glider håret automatiskt igenom de värmeskyddande plattorna och gör på så sätt allt jobb åt dig – genom att placera håret mellan plattorna och trycka uppåt eller neråt på den ringformade aktiveringsknappen roterar locktången och skapar automatiskt mjuka och naturliga lockar, som funkar för varje tillfälle, alla dagar i veckan, enligt Remington.

– Det är verkligen jättekul och spännande att kunna erbjuda ett hårstylingverktyg som vi vet kan hjälpa till att förenkla skönhetsrutinen för många, speciellt då man vill att håret ska ha det lilla extra även i vardagen. Vi tror att Remington Curl Revolution kommer ge många helt nya möjligheter att uppnå drömlooken, säger Christine Silfversparre, Trade Marketing Manager på Remington Sverige.

Remington Curl Revolution har fem temperaturinställningar (med en topptemperatur på 230° C) och ”4 x skyddsbeläggning” – antistatisk, keramisk, turmalinjonisk, smidigt glid.
Etiketter: remington

Nyhetsarkiv