Två nya PlayStation4

Pressmeddelande från Sony:
Sony har utannonserat två nya PlayStation4, dels en ny modell av PlayStation4 som är lättare och mer energisnål och dels PlayStation4 Ultimate Player Edition med 1TB hårddisk. Med det dubbla hårddiskutrymmet kan spelare nu lagra ännu fler av sina favoritspel – något som har efterfrågats av många spelentusiaster.

Den nya modellen av PlayStation4 är 8 procent lättare och minskar energiförbrukningen med 10 procent jämfört med den nuvarande versionen. Konsolen har en matt finish och kommer att finnas tillgänglig i två färger: Jet Black och Glacier White.

PlayStation4 Ultimate Edition släpps den 15 juli. Nya PlayStation4 släpps i Japan i slutet av juni följt av Nordamerika och Europa.

Med fler än 20,2 miljoner sålda enheter (1 mars 2015) globalt är PS4 den snabbast säljande PlayStation-modellen någonsin.
Etiketter: sony playstation

Nyhetsarkiv