MxAnalytics – för objekträkning & analys

Pressmeddelande från Mobotix:
Nya Mobotix Analytics finns nu till alla enlinskameror. Det kan räkna personer som rör sig genom korridorer i olika riktning samt skapa värmekartor för att markera områden med hög rörelseaktivitet. Denna statistik kan kameran dagligen eller veckovis skicka per e-post, för att mäta beteendet hos större grupper, till exempel i en butik.

Programvaran (MX-V4.3.2.68) är kostnadsfri och finns till alla enlinsmodeller, inklusive de prisvärda inomhusmodellerna (i25, c25, p25).

Alla Mobotix-kameror är baserade på det decentraliserade konceptet. Inspelningar lagras på ett internt micro SD-kort, externt på en USB-enhet eller via IP-nätverket på NAS-hårddiskar. Mobotix kameranätverk har stöd för upp till 10 gånger fler kameror per server jämfört med konkurrenternas centrala VMS-baserade inspelningssystem. Det behövs heller inga extra datorer eller program för inspelning.
Etiketter: mobotix

Nyhetsarkiv