Empire, Valera & the mauler

Empire meddelar att de nu även distribuerar varumärket Valera, ett schweiziskt varumärke för produkter inom hårvård.

Flera av oss på Empire hade möjligheten att åka ner till deras fabrik i Schweiz där produkterna tillverkas i deras in-house fabrik, vilket gav ett otroligt starkt intryck som gör att vi bara brinner ännu mer för de fina produkterna, berättar Empire, som inom kort kommer lägga till Valeras produkter i e-katalogen.

Empire berättar också att C3 jobbar för fullt med sin nya produktserie C3 Tools For Men – The Mauler Collection. Serien är utvecklad i ett samarbete med Alexander ”The Mauler” Gustafsson. Serien kommer att innehålla allt man behöver i trimmervärlden – hår-, skägg-, näs- och örontrimmers.

– Power & performace are the key words for me, that’s why I use C3 Tools For Men, säger Alexander Gustafsson.

Produkterna väntas vara klara för leverans till butik i september. Då trycket kommer att vara högt på dessa produkter är det att rekommendera att prata med din säljare redan nu, trots att det ännu är lite tid kvar till september, säger Empire.

– Vi är stolta och glada att få arbeta med en av Sveriges mest intressanta atleter som ger oss kommersiell identitet och kraft att synas med de fina produkter vi tagit fram. Vi hoppas att detta samarbete kan pågå länge och vi kommer att vara i Alexanders ringhörna för att på vårt sätt stötta hans fortsatta strävan att nå den absoluta toppen. Alexander står för Power & Performance, vilket vi anser vara synonymt med vad vi eftersträvar att våra produkter också skall stå för, säger Ulf Bork, VD Empire.
Etiketter: empire

Nyhetsarkiv