Danmon & Ross Video

Pressmeddelande från Danmon:
Danmon Svenska AB är glada att meddela att vi har ingått ett samarbetsavtal med Ross Video där Danmon Svenska kommer att representera Ross video och kommer att erbjuda företagets hela sortiment av live produktionslösningar till kunder på den svenska marknaden.

– Ross Video har en utmärkt relation med Danmongruppen totalt och vi har haft stor framgång i de skandinaviska länderna där kunderna verkligen värdesätter Ross engagemang för utmärkt kundservice, vår produktkvalitet och vårt omfattande utbud av live produktionslösningar för Broadcastmarknaden.
Danmon är ett högt respekterat namn i regionen så vi är mycket nöjda med att utöka vår räckvidd med dem i Sverige och ser fram emot att hjälpa svenska kunder producera ännu mer innovativa och engagerande program, säger Ivo Guilini, Director of Sales för norra Europa på Ross Video.

– Vi har sett Ross Video utveckla sin närvaro markant i EMEA under de senaste åren och det har varit omöjligt att bortse från deras tillväxt. Vi är mycket glada över att få arbeta med Ross och ser fram emot ett framgångsrikt samarbete här i Sverige, säger Robert Tinterov, VD för Danmon Sverige.
Etiketter: danmon ross video

Nyhetsarkiv