Com Hem förlänger avtal med SKB

Pressmeddelande från Com Hem:
Com Hem har förlängt avtalet med Stockholms Kooperativa Bostadsförening, SKB. Avtalet sträcker sig i 3 år med förlängning på ytterligare 1 år och innebär att hyresmedlemmarna har möjlighet att även i fortsättningen teckna bredband, TiVo och övriga TV-tjänster från Com Hem.

Com Hem kommer att leverera tv-tjänster i form av både analogt och digitalt basutbud samt digital-TV tjänster, fast telefoni samt bredband på upp till 500 Mbit/sek.

– Att SKB gett oss fortsatt förtroende att leverera ledande tv och bredandstjänster är glädjande och visar att vi har ett bra och konkurrenskraftigt erbjudande. En stor del av SKBs hyresmedlemmar har valt att teckna bredband eller TV från Com Hem och det är bra att de kan fortsätta med oss som leverantör. Det visar att vi har en stark portfölj och att de boende hos SKB gillar oss, säger Stefan Trampus, försäljningsdirektör på Com Hem.

SKB äger fastigheter i Stockholmsområdet har 7600 hushåll i sitt bestånd, med totalt 84500 medlemmar.

– Att fortsätta med Com Hem som ett alternativ till de tjänsteleverantörer som erbjöds i det öppna nätet hos SKB är en självklarhet. Vinnare är hyresmedlemmarna som nu har många alternativ att välja på, säger Claes Göthman, förvaltningschef på SKB.
Etiketter: com hem skb

Nyhetsarkiv