Stora förväntningar på sommarrean

Pressmeddelande från Elgiganten:
Klockan 08:00 idag gick startskottet för Elgigantens sommarrea och förväntningarna är höga. Förra året valde rekordmånga kunder att besöka Elgiganten under första readagen, vilket resulterade i försäljningsökning med 20 procent och ny rekordnotering. Mycket talar för att det resultatet överträffas idag.

Elgiganten har REA två gånger per år - mellandagsrean och sommarrean - och båda är väldigt uppskattade av kunderna med nya rekordnoteringar för både försäljning och besöksantal för varje år som går. Köande kunder utanför Elgigantens varuhus inför REA-starten har i princip blivit tradition.

– Vi har haft en väldigt positiv utveckling det senaste året och fler kunder än någonsin väljer att handla hos oss. Som jag ser det har årets sommarrea alla förutsättningar för att bli den bästa någonsin. Vi har fantastiska erbjudanden, bra produkttillgång och fler varuhus som gör oss tillgängliga för ännu fler kunder. Framför allt har vi medvetna kunder som verkligen uppskattar våra produkter och en bra rea, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

Sommarrean är ett perfekt tillfälle att förbereda sig för en riktigt bra semester i bilen, husvagnen, sommarstugan, på utlandsresan och för regniga dagar.
Samtliga erbjudanden går att ta del av i Elgigantens varuhus, på nätet och via kundtjänst med start måndag den 22 juni, klockan 08:00.
Etiketter: elgiganten

Nyhetsarkiv