Fräsch mat i ögonhöjd

Nu behöver du inte flytta runt saker för att hitta det du letar efter, berättar Siemens, vars nya kyl/frys Multidoor 75 har ett stort utrymme och öppnas med två dörrar placerade sida vid sida.

Även om Multidoor 75 ser stor ut, och definitivt har ett stort utrymme på insidan, anges den vara perfekt för trånga utrymmen och mindre kök. De två dörrarna, sida vid sida, kräver mindre plats när de öppnas vilket frigör värdefull golvyta. Samtidigt är kylens insida en hel bred enhet som möjliggör förvaring av större tallrikar och råvaror.

Fryslådorna är placerade längst ned och dras ut för att ge flexibel tillgång till sina frysta varor. Med easyLift dörrfack och freshBox kan man justera hyllor och fack individuellt, för att optimera och anpassa utrymmet efter sina behov.

Nya optimerade vitaFresh, med två olika fuktzoner, hjälper till att hålla maten fräsch upp till tre gånger längre och bevarar även vitaminer bättre, anger företaget, och berättar att den ”fuktiga” vitaFresh-zonen är perfekt för frukt och grönsaker. Vindruvorna kommer att förbli ätbara och fräscha i upp till 40 dagar, och äpplen behåller sin fräschör i häpnadsväckande 180 dagar då de förvaras i vitaFresh-lådan, enligt Siemens.

Den ”torra” zonen tar hand om fisk, kött och mejeriprodukter. En kyckling skall hålla sig fräsch i upp till sju dagar i vitaFresh torra zon, i stället för två dagar vid konventionell förvaring. En oberoende temperaturkontroll håller temperaturen vid ideala 0 grader i vitaFresh-lådorna.

Siemens Multidoor 75 är försedd med iceTwister – en integrerad låda i frysen som ser till att is finns tillgängligt hela tiden. Samtidigt ser noFrost-teknologin till att frysen hålls frostfri. Som namnet antyder är dess bredd 75 cm, och den svarta versionen av Multidoor 75 har designelement som en glasfront och handtag i metall.
Etiketter: siemens

Nyhetsarkiv