Electrolux Home kedjan forsätter växa

Electrolux Home meddelar att de haft en väldigt bra start på året. Kedjans omsättning växte med 16 procent under första kvartalet 2015, vilket visar att Electrolux Home har ett riktigt starkt koncept och att det lönar sig att bygga om enligt de riktlinjer vi har tagit fram, anger kedjan, och berättar att det är riktigt glädjande att de växer inom alla områden, det vill säga vitvaror, kökssnickerier, småel och köksgeråd.

– Vi har ett otroligt driv framåt i kedjan. Under 2014 var det många franchisetagare som byggde om för att få mer kundanpassade och inspirerande butiker och köksmiljöer, vilket vi märker har bidragit till den positiva utvecklingen. Den 17 april 2015 öppnade vi en ny butik i Svenljunga. Franchisetagaren Thomas Gull, som även äger Kinds Järn och är ordförande i Föreningen Svenljunga Köping Handel & Service, säger att Electrolux Home kommer att bli ett fantastiskt komplement till hans verksamhet, säger Lena Söder, Head of Retail.
Etiketter: electrolux home

Nyhetsarkiv