Automatisk & manuell

The Oracle från Sage lanseras som världens första espressomaskin som både är fullautomatisk och manuell. Med sin automatiska kvarn, dosering och stampning av kaffet har denna maskin förenklat processerna vid manuell espressobryggning, berättar företaget.

– Sage har designat en maskin som är tillräcklig manuell för att möta kraven från äkta kaffegourmeter men samtidigt tillräcklig automatisk, så att alla kan göra perfekt kaffe. När du har ställt in kvarnen till din personliga smak kan du vara säker på att brygga exakt samma kopp kaffe varje gång. Om det är det du vill, säger Henrik Buur, produktchef hos Witt A/S, som är den skandinaviska Sage distributören.

Två oberoende värmeelement ger möjligheten att skumma mjölken samtidigt med själva kaffebryggningen. Den automatiska mjölkskummaren ser inte bara till att kaffet skummas perfekt till önskad temperatur och konsistens – den rengör också sig själv efter användning, meddelar Witt.

– Produkterna från Sage är utvecklade av den kompromisslösa världsberömda kocken Heston Blumenthal. I England gjorde hans krav på kvalitet Sage mycket populär. Alla som känner Heston vet att han aldrig kommer att kompromissa på kvaliteten på sin mat – och med Sage produkterna finns det heller ingen kompromiss, endast hög kvalitet och optimal prestanda, säger Henrik Buur.
Etiketter: sage witt

Nyhetsarkiv