TeliaSonera & Spotify stärker innovationspartnerskap

Pressmeddelande från TeliaSonera:
Efter mer än fem framgångsrika år stärker nu TeliaSonera och Spotify sitt innovationspartnerskap. Som en del i det fördjupade samarbetet investerar TeliaSonera 115 MUSD i Spotify.

TeliaSonera investerar 115 MUSD för en ägarandel om 1,4 procent i Spotify inom ramen för det strategiska samarbetet. Bolagen satsar också resurser och personal för att driva gemensam innovation inom mediadistribution, kundinsikt, dataanalys och annonsering. TeliaSonera och Spotify skapar också ett gemensamt team med ansvar att leda innovationsprojekten.

– Vi har en lång och fantastisk relation med TeliaSonera och jag är nöjd över att vi kan ta den till nästa nivå tillsammans genom det här strategiska partnerskapet, säger Daniel Ek, vd och grundare, Spotify.

– Vi bygger nästa generations telekombolag där innovation är helt avgörande för vår framgång. Spotify är ett fantastiskt företag som kunderna uppskattar enormt och med ett innovationsarbete i världsklass. Jag ser verkligen fram emot att som investerare och partner vara en del av Spotifys fortsatta resa, säger Johan Dennelind, koncernchef och vd, TeliaSonera.
Etiketter: teliasonera spotify

Nyhetsarkiv