Hjärtat i det uppkopplade hemmet

Den senaste Androidbaserade Smart TV-generationen i Philips värld skapar helt nya möjligheter där TV:n är central i det digitaliserade hemmet, samtidigt som Philips Smart TV modell 2015 innebär en snabbare, kraftfullare och skarpare TV, anger företaget.

När Android 5.0, Lollipop, integreras i merparten av årets Philips Smart TV-produkter innebär det inte bara att film- och spelentusiasterna får en uppgraderad tillvaro hemma. I det mest avancerade sortimentet, Philips UHD Smart TV-serien, finns avancerade funktioner som röststyrd sökning och röststyrd fjärrkontroll, samt en bred palett av anslutningsmöjligheter, vilket anges skapar en central roll i hemmet för den nya generationens Smart TV.

En av nycklarna till det uppkopplade hemmet är Lollipop, vars utvecklarverktyg klarar alla enheter som TV, mobiler och läsplattor. Detta har snabbt skapat ett stort apputbud för Android TV, inte minst via Google Cast och Google Play. Inom Android finns appar som stöder det uppkopplade hemmet inom säkerhet, styrsystem etcetera.

De tre modeller som lanseras under andra kvartalet i år i Philips Ultra HD-segment är Philips 6400, 7100 och 7600.

Philips UHD 6400 skall ge högupplöst bild till det bästa priset. Med 7100 kommer dessutom tvåsidig Ambilight, kraftfullare bildförbättring, 3D med mera. Den mest avancerade av vårens nyheter är 7600, som förutom alla de funktioner som finns på de övriga, har ännu snabbare bildförbättring, röststyrda funktioner, aktiv 3D, dubbla tuners med mera.

Vid sidan av UHD-serien släpps även Philips 5500 och 6500, båda med Android och Philips bildkvalitet, men där 6500 har några fler funktioner som bland annat Ambilight och 3D-möjlighet.
Etiketter: philips

Produktnyhetsarkiv