SteelSeries & Evil Geniuses ingår partnerskap

Pressmeddelande från SteelSeries:
SteelSeries, som är den globalt ledande tillverkaren av spelutrustning och sedan länge en förkämpe för e-sporten, har meddelat att man går in i ett sponsor- och partnerskap med teamet Evil Geniuses (EG).

EG har några av världens bästa lag och enskilda spelare av Dota 2, StarCraft II, Halo och fightingspel, och har byggt upp sitt herravälde inom e-sporten på samma värderingar som SteelSeries varumärke står för, nämligen hängivenhet, hårt arbete och passion.

– Vi är stolta över att meddela att vi inlett ett partnerskap med Evil Geniuses, en e-sportorganisation som har några av världens bästa professionella spelare. SteelSeries varumärke är synonymt med e-sport och vi kopplar nu vårt varumärke till de bästa lagen för att stötta deras framgångar och arbeta tillsammans för att skapa produkter och kringutrustning som förbättrar spelupplevelsen och låter spelare över hela världen växa med utmaningen, säger Ehtisham Rabbani, vd för SteelSeries.

– Vi är jätteglada över att gå in i ett partnerskap med en gammal vän som SteelSeries. SteelSeries är kända inom e-sport-kretsar för sin gamingpassion, vilket verkligen märks på företagets produkter. Med hjälp av deras generösa stöd till Evil Geniuses, ser vi fram emot att fortsätta att nå topprestationer vilket vi alltid varit kända för. Det är verkligen kul att få välkomna SteelSeries som en familjemedlem, säger Brandon Freytag från Evil Geniuses.

– Jag har mycket goda erfarenheter av att ha använt SteelSeries produkter tidigare och det ska bli jättespännande att få använda deras prylar igen – precis lagom till WCS! SteelSeries utrustning är den jag känner mig mest bekväm med och den har hjälpt mig till stora framgångar i tidigare turneringar, säger Lee ”Jaedong” Jae-Dong, professionell spelare för Evil Geniuses.

Team EG inledde sommaren med en rad viktiga segrar, bland annat 1:a plats i Dota 2 Asia Championship och flera 1:a-placeringar i Northwest Majors som leder fram till The International 5.

Nyhetsarkiv