Order - Jenny Ullner & Lars Fasth

Order har anställt Jenny Ullner, från och med 1 juni 2015, som Nordic Key Account Manager med ansvar för nyckelkunder i Skandinavien.
Jenny Ullner kommer närmast ifrån Aurora Group där hon jobbade som Key Account Manager sedan 2009 där hon ansvarat för försäljningen framför allt inom Gaming och Telecom tillbehör.

– Ni har ett mycket fint rykte i branschen och jag är säker på att jag kommer att trivas med att arbeta i er organisation. Jag är väldigt nyfiken på er produktportfölj som skiljer sig en del ifrån de produkter som jag tidigare arbetat med, vilket jag ser som väldigt positivt eftersom det är en produktportfölj som jag känner att jag kan identifiera mig med på ett mer personligt plan. Det ska verkligen bli intressant, säger Jenny Ullner.

Order har också anställt Lars Fasth, från och med 25 Maj 2015, som Account Manager med främst ansvar för Blekinge, Småland, Gotland.
Lars Fasth kommer närmast från MTU Distribution där han jobbade som Key Account Manager.
Etiketter: order

Nyhetsarkiv