Moderniserad AC Academy

16 april 2015 slog LG upp portarna till sin nybyggda och moderniserade AC Academy, som har flyttat från Arlandastad till Kista. AC Academy är LG:s utbildningscenter för sina partners inom kyla- och värmeprodukter. Sedan starten år 2010 har över 2?500 installatörer, konsulter och säljare i Norden utbildats och certifierats av LG inom områdena produktutbildning, installation och service för luft/luft värmepumpar och kommersiell AC samt konsultutbildning. Lagom till femårsjubileet har centret nu både flyttat och moderniserats, för att ytterligare förbättra utbildningskvaliteten.

– Vi är väldigt stolta och glada över att äntligen kunna visa upp och börja använda vår nya AC Academy, som är mer lösningsorienterad än den tidigare. I våra nya lokaler har vi fått möjligheten att presentera våra produkter i mer verklighetstrogna miljöer, där vi verkligen kan visa på dess bredd och mängd av användningsområden inom olika vertikaler så som hotellmiljö, butiksmiljö och lagerlokal, säger Stefan Lögdberg, nordisk säljchef för Air Conditioning and Energy Solutions på LG Electronics.
Etiketter: lg

Nyhetsarkiv