Ljud i alla riktningar

Philips BT 6000 är en stänkskyddad och robust högtalare utrustad med Bluetooth för streaming av musik trådlöst. Högtalarens uppladdningsbara batteri anges räcka i minst åtta timmar, och det finns även en inbyggd mikrofon för handsfree-funktion som innebär att när man får ett samtal pausas musiken och man kan prata via högtalaren. Med Philips egenutvecklade Digital Sound Processing-teknik optimeras prestandan för ett ljud som är tydligt, detaljerat och kraftfullt utan distorsion, anger företaget.

Dubbla drivelement samt två passiva radiatorer placerade på båda sidor av det cylinderformade chassit i kombination med en digital ljudprocessor skall leverera verklighetstrogen musik i 360 grader. Med NFC är det enklare än någonsin att para ihop högtalaren med sin smartphone eller surfplatta, och för MP3-spelare, datorer eller andra enheter utan Bluetooth används en vanlig 3,5mm anslutningskabel.

Den vattenskyddande (IPX4) designen innebär att BT6000 är designad för en aktiv livsstil, och man kan enkelt fästa högtalaren i bältet, väskan eller på cykeln. Högtalaren finns i en rad olika färger – vit, blå, röd samt kamouflage.
Etiketter: philips

Produktnyhetsarkiv