Låt roboten klippa gräset

G-Force Tools, ett varumärke inom trädgårdsutrustning som specialiserat sig på trädgårdsverktyg och högtryckstvättar, är stolta över att kunna lansera sin robotgräsklippare på den svenska marknaden.

G-Force anger att de med lanseringen av denna högpresterande men ändå rimligt prissatta robotgräsklippare har tagit fram en modell vars arbetskapacitet på hela två tusen kvadratmeter (SR2000) underlättar en tidskrävande uppgift för alla trädgårdsägare i Sverige.

Tack vare det effektiva klippsystemet med rakbladsliknande knivar tillverkade av starkt verktygsstål monterade på en klippskiva, har den en effektiv drift och en extremt låg energiförbrukning – den drar faktiskt mindre energi än en glödlampa, anger företaget. Den klarar klipphöjder från 20-60 mm, och det fria rörelsemönstret skall innebära att gräsmattan blir perfekt klippt.

G-Force robotgräsklippare kan klättra upp- och nerför backar med max 30 graders lutning inom klippområdet, vilket betyder att växlande terräng inte är något problem – och tack vare hindersensorerna undviks hinder eller rabatter som kan komma i vägen. Den har en säkerhetsfunktion som innebär att om den lyfts upp från marken eller välter, upphör knivskivan omedelbart att klippa. Den är dessutom utrustad med ett integrerat stöldsystem med låsning via PIN-kod. Den anges klippa extremt tyst, och när den är klar eller behöver ladda batteriet återvänder den automatiskt till laddstationen.
Etiketter: g-force

Nyhetsarkiv