kMix-serien i ny färgpalett

Vem vet vilka kulinariska skapelser vi skulle fått se om man låtit popkonstens okrönta kungar Andy Warhol och Roy Lichtenstein leva ut sin kreativitet i ett kök? Det var den tanken som gav Kenwood idén till nya kMix-serien Pop Art Collective.

Traditionsenligt gömmer vi svenskar ofta undan våra köksmaskiner i skåp eller lådor bara för att ta fram dem när de ska användas, anger Kenwood, som i och med lanseringen av kMix Pop Art-serie hoppas på en ändring av det. Varje färg och modell i den vackert designade och färgsatta serien är ett konstverk, designat för att stoltsera och beundras på köksbänken, anger företaget.

Produkternas färger har fått namn som Kadmium-Grön, Majestätisk-Blå, Sommar-Gul och Zink-Grå, och tanken är att färgerna skall vara snygga att kombinera, alternativt kan man givetvis hålla sig till en och samma färg på de olika produkterna.

– Vi ser en allt större efterfrågan från våra konsumenter som gärna vill uttrycka vilka de är genom valet av sina köksmaskiner, precis som de vanligtvis gör med mode. I vår serie kMix Pop Art finns det färger som passar alla möjliga olika typer av köksinteriörer och stilar, säger Ulrika Ekelund, Brand Manager på Kenwood.

kMix Pop Art kollektionen innehåller köksmaskin, mixer, stavmixer, elvisp, vattenkokare, brödrost och kaffebryggare (6 koppar).
Etiketter: kenwood

Nyhetsarkiv