Dustin öppnar konceptbutik

Pressmeddelande från Dustin:
Dustin Concept Store samlar hela Dustins erbjudande under ett tak precis som på webben. Fokus ligger på rådgivning för att hjälpa kunderna att hitta rätt kombination av produkter och lösningar.

Dustin Concept Store kommer ligga på Sveavägen 44 och öppnar i höst. På plats finns även fyra partners, Canon, HP, Microsoft och Samsung. Huvudmålgrupp är på små- och medelstora företag som på plats både kan få rådgivning och köpa de produkter, tjänster och lösningar de behöver.

– Vi låter vårt e-handelskoncept ta steget in i en fysisk lokal, det blir som en förlängning av Dustin Expo men i mindre format. Det här är en chans att uppleva Dustin IRL, många vill träffa våra rådgivare och få hjälp kring både produkter och tjänster innan de fattar sitt köpbeslut, säger Caroline Rudbeck, kommunikationschef Dustin.

Fastigheten är miljöklassad enligt Breeam som är en internationell klassning av byggnader och som omfattar bland annat energi, material, utsläpp, avfall och inomhusklimat. Sveavägen 44 är klassad som Excellent, vilket är den näst högsta nivån.

– Lokalen ligger i ett dynamiskt område som kommer att utvecklas mycket de närmaste åren och det passar Dustin att vara en del i det. Att fastigheten har hög miljöklassning har också varit en viktig del i beslutet, säger Caroline Rudbeck.
Etiketter: dustin

Nyhetsarkiv