SIBA stärker ledningsgruppen

Pressmeddelande från SIBA:
Under våren tillsattes Hanna Holm som ny HR-chef och Daniel Carlsson som ny Inköpschef för den nordiska hemelektronikkedjan SIBA.

Hanna Holm har många års erfarenhet med HR-frågor från olika branscher inom detaljhandeln. Bland annat har hon jobbat som HR-chef för Team Sportia och Euro Sko Group. Närmast kommer hon från Fazer där hon arbetat som HR-ansvarig. Hanna har sammanlagt över femton års arbetserfarenhet av HR-arbete.

– Jag har en viktig uppgift att säkerställa kompetensutvecklingen hos alla våra medarbetare, samtidigt som jag kommer att verka för att SIBA ska bli en av Sveriges bästa arbetsgivare. Det ska bli spännande att fortsätta driva SIBAs HR-arbete framåt och få vara en av de cirka 650 familjemedlemmar som arbetar med fokus på kunden och en utpräglad servicekänsla, säger Hanna Holm, ny HR-chef SIBA.

Daniel Carlsson blir ny inköpschef, med fokus på sortimentsutveckling och prisstrategi. Daniel har en gedigen erfarenhet från elektronikbranschen som han samlat på sig under sina drygt tretton års erfarenhet från diverse roller inom NetOnNet – senast som Business Area Manager.

– Min breda bakgrund inom hemelektronikbranschen ger mig en stor insikt och förståelse för varuförsörjningens utmaningar och möjligheter. Min målsättning är att fortsätta utveckla och effektivisera SIBAs sortiment för att erbjuda våra kunder det senaste inom hemelektronik till rätt pris, säger Daniel Carlsson, ny Inköpschef på SIBA.

Både Hanna och Daniel arbetar för fullt med sina nya uppdrag och ledningsgruppen är därmed fulltalig.

– Jag är glad över att ha Hanna och Daniel ombord och de har båda mitt fulla förtroende i deras respektive roller. Jag är säker på att deras erfarenheter kommer att berika SIBA ytterligare och att deras kommande insatser kommer att förstärka vår position på den nordiska marknaden, säger Susanne Ehnbåge, VD på SIBA.
Etiketter: siba

Nyhetsarkiv