Molnbaserad företagsväxel

Pressmeddelande från Com Hem:
Com Hem och Phonera lanserar en ny telefonväxel för små och medelstora företag. Phonera Växel är molnbaserad med nya funktioner som webmöten för mobil eller surfplatta och applikationen Office Control som gör att det enkelt går att sköta telefonväxeln för alla på företaget.

Phonera Växel förenklar hanteringen av systemet för den som är telefoniansvarig på företaget och gör att upp till 80 procent av alla ärenden, som exempelvis beställningar, mobilporteringar och inställningar hanteras direkt i den unika applikationen Office Control utan kontakt med kundtjänst.

– Vi har haft användarrupplevelse och driftsäkerhet i fokus när vi utvecklat Phonera Växel och Office Control och anpassat lösningarna till de behov som små och medelstora företag har. Även mindre företag kräver effektiva växellösningar och det kan de nu få, säger Tobias Lennér, tillförordnad VD för Phonera.

Den nya växeln är utvecklad av Phonera och Com Hem tillsammans och har funktioner som till exempel mobila anknytningar, talsvar, personlig videokonferens och klienter för mobiltelefon, surfplatta och desktop.

– Det är drygt ett år sedan Com Hem förvärvade Phonera. Lanseringen av Phonera Växel är en milstolpe och ett naturligt steg i Com Hems satsning på företagsmarknaden, avslutar Lennér.

Phonera Växel börjar levereras till kund i juni 2015 och är baserad på plattformen Broadworks vilken är en av de ledande plattformarna för växlar i världen.
Etiketter: com hem phonera

Nyhetsarkiv