Electra lanserar ny tjänst

Pressmeddelande från Electra Gruppen:
Electra Gruppens affärsområde Logistik & IT, som kombinerar lagerhållnings- och distributionstjänster för tredje parts räkning, tillsammans med utveckling och drift av moderna IT- och webblösningar, erbjuder en ny tjänst inom virtuella butikskoncept.

För att stödja utvecklingen av dagens moderna handel "omni-channel" har Electra tagit fram en ny tjänst som ger deras kunder möjlighet till ett virtuellt sortiment av varor och tjänster. Tjänsten kombinerar fysisk handel med e-handel och är uppbyggt runt en interaktiv touchdisplay designad för att passa i en modern butiksmiljö.

– Vi ser stora möjligheter med konceptet. Nyttan för kunderna är att tjänsten möjliggör ett bredare och större utbud av varor, dessutom är en touchdisplay ett bra stöd i samband med försäljningen. Lösningen följer även vår multikanalsstrategi vilken vi ser en stor potential i framgent, säger Ola Schwarz, affärsområdeschef Logistik & IT.

– Vi är mycket nöjda med att Electra Gruppen ligger långt fram inom det virtuella butikskonceptet. Företaget har tagit fram ytterligare en tjänst som underlättar för både konsumenter och butiker att göra en bra affär, säger Anneli Sjöstedt, VD Electra Gruppen.
Etiketter: electra

Nyhetsarkiv