AR på dagordningen

Pressmeddelande från Epson:
AR-applikationer står i centrum när Epson visar upp Moverio BT-200 för det Europeiska Android-samhället. Utvecklare som är intresserade av att utforska världen för förstärkt verklighet, augmented reality (AR), kommer att bli glada över att höra att Epson kommer att återvända till Droidcon i Berlin 3-5 juni. Där låter Epson sina Android-baserade smarta glasögon, Moverio BT-200 stå i centrum.

Vid årets evenemang kommer Epson att få sällskap av inflytelserika utvecklaren Sean McCracken från Imaginary Computer, en av världens ledande röster för applikationer för smarta glasögon. Epson och McCracken kommer att visa hur tekniken bakom Moverio kan användas för att skapa nästa generations AR-appar.

Epson kommer också att visa upp sitt utbud av sportutrustning och förklara hur utvecklare kan använda hjärtfrekvens och GPS-data i nya fitness-appar.
För mer information om våra smarta glasögon besök www.epson.eu/moverio
Etiketter: epson

Nyhetsarkiv