Portabel Marshall

Zound Industries meddelar att Marshall Headphones i samarbete med Marshall Amplification lanserar Marshall Kilburn, som den första portabla stereohögtalaren i sitt sortiment.

Efter att ha lanserat fyra stationära stereohögtalare (Hanwell som väger drygt 10kg och har 100W förstärkare, Woburn 7,9kg/90W, Stanmore 5,1kg/80W och Acton 3kg/41W) kommer nu den första trådlösa och batteridrivna stereohögtalaren från Marshall – Kilburn.

Den nya högtalaren påminner om den stationära Acton i storlek och vikt (den väger 3kg och med måtten 242x140mm är den marginellt mindre än Acton) och har samma storlek på högtalarelementen - en 4-tums bas plus två 3/4-tums diskanter - och förstärkeriet är på totalt 25W (2x5W plus 1x15W att jämföra med Actons 2x8W plus 1x25W).

Den stora fördelen är såklart att Kilburn inte behöver vara i närheten av ett vägguttag för att kunna lyssnas på (via 3,5mm ingång eller Bluetooth 4.0) eftersom den är batteridriven, och drifttiden anges vara 20 timmar vid 50 procent volym.

Ovanför de tre rattarna för volym, bas och diskant samt vippströmbrytaren finns på Kilburn en gitarrinfluerad bärrem av läder, för att göra det smidigt att bära med sig högtalaren.

Kilburn lanseras i juni - i färgerna svart och beige - i 100 länder samt på www.marshallheadphones.com.

Produktnyhetsarkiv