Ny era börjar med lyxlurar

Pioneer lanserar ett par nya hörlurar i lyxklassen, SE-Master1, vilka kan ses som startskottet i den nya eran företaget klivit in i efter att konsumentelektronik- och hörlursdelen köpts av Onkyo – de nya Pioneer hörlurarna lanseras alltså av Pioneer & Onkyo Europe.

Se-Master1 är handbyggda av en enda certifierad hantverkare i Tohoku Pioneers Tendo fabrik i Japan och är försedda med nyutvecklade 50mm drivenheter med 25µm aluminium element (med PCC, Parker Ceramic Coating) och anges kunna återge High-resolution audio upp till 85kHz.

Hörlurarna, som kommer finnas tillgängliga i Norden i juni, har tagit fem år att utveckla och är testade samt finjusterade i en av världens mest berömda inspelningsstudios, AIR Studio´s i London - och är de första hörlurarna någonsin som begåvats med epitetet AIR Studio´s Monitor Reference Headphones.

– Takumi är det japanska ordet för mästare, vilket perfekt beskriver hur vi känner för Se-Master1. Att säga att vi är stolta att presentera dessa referens hörlurar är verkligen en underdrift, säger Johan Niininen, nordisk produktchef på Pioneer & Onkyo Europe.
Etiketter: pioneer

Produktnyhetsarkiv