Ny A-serie från AMD

Pressmeddelande från AMD:
AMD lanserar det senaste tillskottet av A-serieprocessorer för stationära datorer; A10-7870K APU, en uppdatering av den befintliga serien av processorer som går under kodnamnet "Kaveri". A10-7870K APU levererar eSport- och onlinespelupplevelser med överlägsen prestanda, bäst-i-klassen-effektivitet i DirectX 12 och med unika egenskaper. Den nya processorn levererar också exceptionell prestanda för dagens moderna arbetsbelastning och är designad för framtiden med Microsoft Windows 10.

Den senaste versionen av den populära och kraftfulla APU-familjen i AMDs A-Serie ger förstklassig prestanda och multitasking som drivs av upp till tolv processorkärnor (fyra CPU + åtta GPU). Den lyhördhet och processorkraft som finns i A10-7870K APU möjliggör en engagerande användarupplevelse på Windows 10-datorer samtidigt som den erbjuder en enkel väg för PC-byggare som vill nå samma prestanda som med ett separat grafikkort och snabbare behandling till ett överkomligt pris. A10-7870K APU finns tillgänglig i webbhandeln nu till ett rekommenderat pris av 137 USD och genom utvalda återförsäljare.

– AMD tar ett stort steg framåt idag i och med presentationen av världens mest avancerade processorteknik för eSport och onlinespel, A10-7870K APU, vilket ger möjligheten att spela som ett proffs utan att spendera pengar som det. eSport är ett av världens snabbast växande tidsfördriv i och med flera hundra miljoner som spelar spel som StarCraft II, League of Legends, DOTA 2 och Counter-Strike: Global Offensive. Med den nya A10-7870K APU kan spelare spela de mest populära online- och eSport-spelen direkt från hyllan med funktioner som gör upplevelsen ännu bättre, säger Matt Skynner, corporate VP and general manager, Computing and Graphics Business Unit at AMD.

– AMD fortsätter att gå i bräschen för PC-teknologi. Med de nya AMD A10-7870K-processorerna i en skräddarsydd CybertronPC, kommer våra kunder att uppleva otrolig spelprestanda och spelfunktioner som ligger i framkant med AMD FreeSync och Virtual Screen Resolution – en markant förbättring i jämförelse med kapaciteten i existerande stationära datorer, som också är unikt för AMD, säger Ahmed Azis, VD och grundare av CybertronPC.
Etiketter: amd cybertronpc

Nyhetsarkiv