Magnat LZR hörlurar

Moon har lanserat en serie hörlurar från Magnat LZR, och berättar att det inte bara rör sig om ett nytt hörlurssortiment från ett känt varumärke, eller ett varumärke man blåst liv i – och definitivt inte hörlurar som redan finns och man satt sitt varumärke på.

Moon förklarar att Magnat LZR är ett nytt varumärke (inom Magnat) och det har tagit två år att utveckla det nya sortimentet, där man bland annat tagit fram nya sätt att producera lurar för att säkerställa kvalitet från A till Ö.

Magnats mer än 40 års erfarenhet av att bygga högkvalitativ Hi-Fi anges ha mynnat ut i att alla som testat Magnat LZR hörlurar njuter i fulla drag, även efter lång lyssning, eftersom man satsat på kvalitet såväl vad gäller ljudet som komforten.

– Sedan starten i november 2014 har Magnat LZR fått flera ton av mycket bra testresultat, vitsord och recensioner. Vi har nog aldrig varit med om så mycket beröm för ett av våra varumärken. Speciellt inte på så kort tid, säger Hasse Niva på Moon, som alltså är nordisk distributör för Magnat LZR hörlurar.
Etiketter: moon magnat lzr

Produktnyhetsarkiv