Euronics Firar 50 år

Pressmeddelande från Euronics:
Kedjan kommer att uppmärksamma sitt 50-årsjubileum på olika sätt under 2015.
Dels i både central och lokal marknadsföring med olika erbjudande till konsument men också interna trevligheter.

Onsdagen den 13 maj reste 87 förväntansfulla personer till Madrid för att fira Euronics Sverige. Det var några intensiva dagar för kedjans ägare, där bland annat årsmöte avhölls, workshops och en ny strategi och inriktning för kedjan lades fast. "Historian skall man lära sig av – men man får inte stanna kvar i den för då finns ingen framtid" var det en av ägarna som yttrade vid ett av de informella tillfällena.

Visst fanns det även tid för lite sociala bitar som en trevlig jubileumsmiddag, besök på vingård och framförallt erfarenhetsutbyten mellan ägarna. Det fanns även tid att knyta nya kontakter inom kedjan där man diskuterade allt från smått till stort.
Etiketter: euronics

Nyhetsarkiv