Jabra laddar inför Vattenfall World Triathlon

Pressmeddelande från Jabra:
Nu börjar upptakten inför Vattenfall World Triathlon Stockholm som går av stapeln den 22-23 augusti. Stockholm Triathlon anordnar flera träningskvällar för att coacha triathleter att nå sina mål inför tävlingen. På plats under kickoffen på Medley-Huvudstabadet fanns stora delar av partnerfamiljen till tävlingen, däribland Jabra som är Global Performance Partner till ITU World Triathlon Series 2015.

Triathleter ställer höga krav på utrustning och har tydliga mål med sin träning. Därför blir det naturligt att Jabra nu är Global Performance Partner till tävlingen.
Kick-offen ägde rum på Medley-Huvudstabadet den 21 maj under lättsamma former. De hundratalet deltagare som tagit sig till den avgiftsfria träffen fick innan påbörjad träning möjlighet att bekanta sig med tävlingens partners och dess representanter. Samtliga partners fick också möjlighet till en kortare presentation där man presenterade sig mer ingående och vad man som partner kommer tillföra till evenemanget.

Som coacher under träningskvällarna har organisationen knutit till sig välkända namn som bland annat: Fredrik Kessiakoff, tidigare proffscyklist, Mikael Rosén, trefaldig vinnare av Vansbrosimningen och Fredrik Zillén, professionell löpare.

Jabra presenterade i huvudsak tre produkter från sin serie av träningsprodukter – Jabra Sport Pulse Wireless, Jabra Sport Rox och Jabra Sport Wireless vilka möttes av entusiasm och intresse från många av atleterna som efterfrågar just hörlurar som klarar av svett och hårda träningspass och framförallt har en passform som gör att de sitter kvar i örat under hela träningspasset.

Jabra Sport Pulse Wireless är den första hörluren med Dolby-ljud som har inbyggd pulsmätare vilket gör Jabra till ledande tillverkare inom denna kategori. Sport Pulse ger ett förstklassigt ljud när man vill träna till musik. Lurens röststyrda coachning i realtid tillsammans med Jabras Sports Life app är ett effektivt träningsredskap. Jabra Sport Pulse blir en viktig hjälp att sätta nya rekord både för cyklister, triathleter och löpare som tävlar i maraton och andra lopp.

Jabra Sport Rox Wireless är byggda för att ge en maximal ljudupplevelse under träning eller joggingrunda. Här finns inga sladdar i vägen och lurarna kan anpassas till alla. Lurarna stängs av genom att man slår ihop öronpropparnas magneter för att spara på batteritiden när de inte används.
Jabras lurar är byggda för träning, avkoppling och uppkoppling. Allt för ett bekvämt och lustfyllt sätt att komma igång med träningen.

På bilden ovan syns John Bäckström, nordisk försäljningschef Jabra och Erik Daun salespromotor.

Om Vattenfall World Triathlon Stockholm
Vattenfall World Triathlon Stockholm är Sveriges största triathlontävling. Det är en VM-deltävling men också ett motionslopp där över 4000 triathleter deltog 2014. Tävlingen går av stapeln den 22-23 augusti mitt i hjärtat av Stockholm och Gamla Stan.
Etiketter: jabra

Nyhetsarkiv