200GB microSD-kort

Pressmeddelande från Tura Scandinavia:
Nu lanserar Tura Scandinavia AB världens kapacitetsmässigt största minneskort på den nordiska marknaden. Det är ett 200GB SanDisk Ultra microSDXC UHS-I minneskort. Med detta kort sker ett genombrott vad gäller kapacitet.

Här kan du lagra upp till 20 timmars Full HD video innan du behöver tänka på att tanka över det till din dator. Det har en överföringshastighet på upp till 90MB/sekund så du kan överföra upp till 1200 bilder i minuten. Detta kort är byggt för att fungera i extrema förhållanden. Det är vattensäkert, temperaturtåligt samt röntgen- och magnetsäkert. 200GB Premium Edition är i klass 10 för Full HD videoinspelning och levereras med en SD-adapter. Kortet är kompatibelt med alla microSDXC kompatibla enheter. Drifttemperatur -25°C till 85°C. Förvaringstemperatur -40°C till 85°C.

Med SanDisk Memory Zone app förvandlas din smartphone till en effektiv media manager, så du kan granska, flytta, kopiera filer, och ställa in för att automatiskt lasta filer till externt minne för att behålla din smartphones topprestanda. Ladda ner appen från Google Play och börja hantera och visa digitala filer från din smartphone idag. Idealiskt för premium Android smartphones och surfplattor samt MIL-kameror.

SanDisk distribueras i Norden av Tura Scandinavia AB.

Nyhetsarkiv