Media Markt räddar äktenskap med nya vitvaror

Pressmeddelande från Media Markt:
Media Markt och Lowe Brindfors släpper nu en ny reklamfilm som återigen produceras av regissörkollektivet Crazy Pictures. Vi får följa samma skådespelare men i nya roller, på samma sätt som många humorgäng jobbar i dag. Denna gång räddar Media Markt äktenskap med hjälp av vitvaror.

– Vår reklamerinran har ökat kraftigt sedan vi lanserade det nya konceptet i höstas och vi tycker att reklamfilmerna verkligen återspeglar den kärlek för teknik som vi på Media Markt känner, säger Mia Lund Hanusek, marknadsdirektör för Media Markt.

I vitvarufilmen möter vi två poliser och en man som har trubbel med kärlekslivet. Förhoppningsvis kan ett nytt energisnålt kylskåp lösa problemet.

– Det är fantastiskt kul att tänka filmidéer som grundar sig i ett tajt koncept och samtidigt kunna vara helt gränslös i story och uttryck, säger Hanna Belander, senior copywriter på Lowe Brindfors.

Nyhetsarkiv