TomTom i samarbete med Mustafa Mohammed

Pressmeddelande från TomTom:
Idag går TomTom (TOM2) in som ny sponsor för Mustafa Mohamed (Mustafa Running AB). I det nya samarbetet kommer TomTom att tillsammans med team Mustafa stödja Mustafas löpning mot ett svenskt rekord i maraton.

TomTom designar och utvecklar innovativa produkter som gör det enkelt för människor att hålla sig i rörelse och nå sina mål. Känd som en global ledare inom navigation skapar TomTom sportklockor och actionkameror med ledande GPS-teknik. TomTom och Mustafa Mohammed har innovation och löparglädje som gemensamma nämnare.

– Det känns fantastiskt kul att TomTom blir en av mina samarbetspartners. Jag har haft god användning av TomToms sportklockor i min träning det senaste året och ser fram emot tipsa mina fans om hur man kan förbättra sin träning genom pulsträning. Det märks att TomTom har en lång tradition inom GPS-teknik och innovation. Sportklockorna har en mycket pålitlig GPS som gör att man kan få ut mer utav sin löpträning. Att ha en inbyggd pulsmätare gör att jag slipper pulsbandet och kan känna mig friare i min löpning, säger Musse.

Avtalet mellan TomTom och Musse innebär de kommer att samarbeta vid olika sportevenemang och genomföra andra marknadsföringsaktiviteter. Först ut är Göteborgsvarvet den 23 maj där Musse kommer att besöka TomToms monter D3 mellan 16-18. Fler evenemang är planerade under året.

– Det ska bli väldigt spännande att få följa med på Musses resa och tillsammans arbeta med att lyfta löpning och pulsträning för allmänheten. Vi ser att löpning är en växande sport med visioner helt i linje med TomToms värderingar om hälsa och innovation, säger Lina Koch, Sverigechef TomTom.
Etiketter: tomtom

Nyhetsarkiv