Fitbit samarbetar med Strava

Pressmeddelande från Fitbit:
Träningsarmbandet Fitbit och träningsappen Strava inleder samarbete för att utöka sitt erbjudande inom träning och hälsa. Nu kan Fitbit och Strava-användare få heltäckande statistik och analyser över både personlig hälsa och träningspass samt tillgång till en global community.

Idrottare letar alltid efter nya sätt att förbättra sitt resultat. Fitbit är ledande inom uppkopplade träningsverktyg och Strava är ledande träningsapp bland cyklister och löpare. Samarbetet mellan Fitbit och Strava innebär att användares information synkas automatiskt så att idrottare kan:

* Använda Strava när de cyklar och springer tillsammans med andra Strava-användare.
* Använda Fitbit för att spåra sin aktivitet under hela dygnet, bland annat med tillgång till automatiskt sömn- och pulsmätning (för Fitbit Charge, Fitbit Charge HR och Fitbit Surge).

– Vi vill alltid vara nyskapande och hitta de mest motiverande verktygen för våra användare, för att ge människor möjlighet att nå sina mål. Genom att samarbeta med Strava får användarna det bästa av två världar: Stravas kraftfulla träningsanalyser, utbildning och sociala erfarenheter samt Fitbits tränings- och hälsostatistik under hela dygnet, säger James Park, VD och medgrundare av Fitbit.

– Strava arbetar med flera träningsverktyg och GPS-enheter, men denna integration med Fitbit är den första i sitt slag. Våra användare kommer få en bred och heltäckande bild av sin träning och hälsa, säger David Lorsch, affärsutvecklingsansvarig, Strava.
Etiketter: fitbit strava

Nyhetsarkiv