EET Europarts distribuerar digipos

Pressmeddelande från EET Europarts:
Brittiska digipos är en tillverkare av ledande PoS-hårdvara inklusive allt-i-ett-system, modulära POS-system samt pos kringutrustning. Företaget digipos har stängt sitt nordiska säljbolag och tecknat ett partner- och distributionsavtal med EET Europarts. Distributionsavtalet omfattar distribution av digipos-produkter på de flesta europeiska marknader, dock inte Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Norge.

– Under några år så har vi framgångsrikt distribuerat PoS & Auto ID-lösningar för den professionella marknaden, och affärsområdet har visat stor utvecklingspotential. Affärsområdet utgör en betydande tillväxtpotential och därför har vi ökat vårt fokus och våra investeringar inom PoS & Auto ID. Nya samarbeten med ledande leverantörer är en viktig del av vår ambitiösa tillväxtplan, och distributionsavtalet med digipos är helt i linje med vårt fokus på den europeisk expansionen av PoS & Auto ID-verksamheten, säger Stefan Nilsson, VD för EET Europarts i Sverige.

Digipos erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa POS-terminaler och kassasystem där 3 års garanti ingår. Digipos är en aktad leverantör som levererar över hela världen till kunder som bl.a. 7-Eleven och andra storskaliga detaljhandelskedjor.

– Vi är mycket nöjda med den överenskommelse som vi har gjort med EET Europarts. Vi behövde stärka vår distribution inte bara i de nordiska länderna, men i hela Europa, och vi tror att EET Europarts ambitiösa och målmedvetna strategi inom POS-området, tillsammans med deras förstklassiga kundsupport , kommer att bli mycket framgångsrikt, säger Mel Taylor, Manager Director Global Hardware, digipos.
Etiketter: eet europarts digipos

Nyhetsarkiv