Raumfeld i samarbete med Tidal

Pressmeddelande från Raumfeld:
Raumfeld, som tillverkar trådlösa högtalare för multiroomstreaming, har tillkännagivit att man inleder ett samarbete med musikstreamingtjänsten Tidal för att kunna erbjuda nya kunder tre månaders tillgång till Tidal utan kostnad. Genom att använda tjänsten, som normalt kostar 199 kr per månad, sparar Raumfelds kunder 597 kr under de tre första månaderna. Tidal är nu också helt integrerat med Raumfelds app som finns för telefoner och surfplattor med iOS eller Android.

Samarbetet gör att Raumfelds kunder kan uppleva världens första musikstreamingtjänst som erbjuder förlustfri ljudkvalitet. Raumfelds användare kan njuta av musik som den är tänkt att låta, utan komprimering eller filter. Raumfeld överför och återger ljudfilerna i förlustfri CD-kvalitet, vilket ger en ojämförlig streamingupplevelse.

– Tidal passar utmärkt med våra trådlösa högtalare eftersom vi stödjer Tidals förlustfria ljudkvalitet. Till skillnad från många andra tillverkare av multiroomsystem komprimerar vi inte musiken, vilket innebär att konsumenter kan höra musiken precis så som artisten har tänkt sig att den ska låta. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga musikupplevelse, och att musikälskare verkligen ska få uppleva äkta förlustfri kvalitet, säger Clemens Rumpf, Senior Manager Product Marketing hos Raumfeld.

Vårt mål är att människor ska få lyssna på bästa tillgängliga kvalitetsmusik och vi är glada att samarbeta med Raumfeld. Det är viktigt att vår förlustfria ljudkvalitet inte förvrängs eller komprimeras på något sätt innan den når lyssnarens öron. Genom samarbetet med Raumfeld kommer fler människor att kunna höra vårt perfekta ljud, säger Pål Bråtelund, Tidals chef för strategiska samarbeten.

Det prisbelönta märket Raumfeld grundades 2008 av två ljudfantaster och har nyligen lanserat hela sitt produktutbud i Skandinavien. Raumfelds precisionsteknik fokuserar på att återge ljud i högsta kvalitet genom elegant formgivna högtalare så att musikentusiaster kan njuta av streamingens variationsrikedom, lättillgänglighet och stora urval i förlustfri överföringskvalitet. Samtliga produkter kan köpas på nätet och har åtta veckors "pröva-på"-tid. Raumfeld Expand levereras kostnadsfritt med alla nya beställningar, så långt lagret räcker, så att konsumenter kan skapa sitt eget specialbyggda trådlösa nätverk för streaming som alla trådlösa högtalare kan anslutas till.

Utöver Tidal kan Raumfelds kunder också få tillgång till miljoner låtar från andra kända streamingtjänster som Spotify och Napster samt internetradio från TuneIn.
Etiketter: tidal raumfeld

Nyhetsarkiv