Allt fler tränar till musik

Pressmeddelande från Jabra:
Hela 94 procent passar på att njuta av musik under joggingturen visar en undersökning som Jabra gjort bland personer som aktivt tränar. Jabra har nyligen lanserat flera produkter i kategorin "sport". Undersökningen visar också att 96 procent har med sig sin smartphone på träningsrundan.

Enligt Jabras undersökning visar det sig att hela 94 procent springer till musik ibland eller alltid och av dem vill 73 procent ha trådlösa lurar. Idag är det så många som 79 procent som tränar 2-3 gånger i veckan och 96 procent har med sig sin smartphone under joggingrundan. Över hälften av de tillfrågade är intresserade av en lur med inbyggd pulsmätare.

Jabra Sport Pulse Wireless tar både pulsen i örat, underhåller och har inbyggd personlig tränare. Inga sladdar som irriterar och öronpropparna sitter både bekvämt och säkert under hårda, svettiga pass. Ljudet är i Dolbykvalitet och med Jabras Sport Life app kan man planera och effektivisera träningen. Med lurarna får man hjälp av en röst som i realtid peppar och informerar om tider och hjärtfrekvens samt håller koll på förbränning och annat som behövs för att optimera träningen. Allt med egen skräddarsydd musik och möjligheten att kunna ta emot samtal. Det här är också ett par lurar som nyligen fick pris för sin design både av Red Dot och ISPO.

Jabra Sport Rox Wireless är byggda för att ge en maximal ljudupplevelse under träning eller joggingrunda. Här finns inga sladdar i vägen och lurarna kan anpassas till alla. Lurarna stängs av genom att man slår ihop öronpropparnas magneter för att spara på batteritiden när de inte används. Jabras lurar är byggda för träning, avkoppling och uppkoppling. Allt för ett bekvämt och lustfyllt sätt att komma igång med träningen.
Etiketter: jabra

Nyhetsarkiv