Plantronics certifieras för Skype för företag

Pressmeddelande från Plantronics:
UC-ljudenheter certifierade för Skype för företag garanterar användarna högkvalitativ kommunikation och samarbetsmöjligheter. Plantronics produktfamilj av ljudlösningar anpassade för Lync 2013 är nu certifierad för kompatibilitet med Microsofts nya UC-klient Skype för företag (tidigare Lync).

Genom ett nära samarbete med Microsoft har Plantronics unified communications (UC)-ljudenheter mött certifieringsstandarden för Skype för företag, vilket garanterar bästa ljudkvalitet vid röst- och videosamtal. Genom att kombinera Plantronics lösningar och Skype för företag erbjuds företag enkla och pålitliga ljudlösningar som kan integreras smidigt i Skype för företags kommunikationsplattform.

Plantronics är en Microsoft Gold Communications Partner och har sålt mer än fem miljoner ljudenheter som är anpassade för Microsoft Lync. Något som visar på användarnas förtroende för Plantronics när det kommer till att leverera högkvalitativ röst- och videokommunikation som möjliggör för användare att samarbeta, var som helst och när som helst. Plantronics kommer att fortsätta stötta Microsoft med införandet av UC-ljudenheter till kunder över hela världen genom att tillhandahålla en rad resurser som hjälper IT-chefer genom varje steg av integreringen.

– Det gläder oss att Plantronics levererar lösningar för Skype för företag som förbättrar kommunikationen och göra det möjligt för användare överallt att uppnå mer tillsammans, säger Giovanni Mezgec, General Manager för Skype för företag Product Marketing på Microsoft.

– Tack vare ett långtgående samarbete med Microsoft så fungerade våra UC-lösningar redan på Lync-plattformen. Vi är stolta över att Microsoft har certifierat våra lösningar för användning med Skype för företag. Användarna kan förvänta sig samma höga kvalitet på produkter och tjänster från Plantronics när de börjar använda Skype för företag , sa Bill Loewenthal, vice VD, företagsutveckling produktlösningar, Plantronics.
Etiketter: microsoft plantronics

Nyhetsarkiv