Epson Nr 1 för 14:e året i rad

Pressmeddelande från Epson:
Epson har utsetts till världens främsta projektortillverkare för 14:e året i rad av Futuresource Consulting Limited. Milstolpen befäster företagets fortsatta framgångar inom projektorer.

Futuresources senaste undersökningar visar att Epson har störst marknadsandelar för projektorer med 500 ANSI lumen och högre.

– De här nya uppgifterna från Futuresource är mycket spännande för oss och det känns fantastiskt att se hur våra projektorer fortsätter att uppskattas och våra försäljningsandelar på marknaden, säger Vadim Couthon, Epsons Sverigechef.

Epson erbjuder ett stort urval visuella bildframställningsprodukter som omfattar stationära och bärbara projektorer, projektorer för särskilt korta avstånd, interaktiva projektorer samt projekorer för företag och hemmabio. Basen i alla Epson-projektorer är 3LCD-tekniken, som möjliggör att Epsons projektorer kan framställa de klaraste, mest livfulla och verklighetstrogna bilderna på marknaden.

–Genom att vara lyhörda inför marknadstrender och genom att kontinuerligt investera i utveckling av banbrytande produkter och tekniker, är det vårt mål att fortsätta stärka vår position som ledande på marknaden år efter år, säger Vadim Couthon.
Etiketter: epson

Nyhetsarkiv