Boxer tecknar avtal med Fibra

Pressmeddelande från Boxer:
Fibra (Stadsnät i Svealand) som driver och utvecklar stadsnäten i fem kommuner i Mälardalen har nu tecknat ett avtal med Boxer. Därmed har drygt 60000 hushåll i regionen möjlighet att teckna bredband- och telefonitjänster från Boxer via stadsnätet.

Ramavtalet innebär att Boxer kommer agera tjänsteleverantör åt Fibra som är kommunikationsoperatör i Västerås, Eskilstuna, Strängnäs, Arboga och Hallstahammar.

– Vi är glada och stolta över att Boxer valt att erbjuda sina tjänster i vårt nät. Avtalet med Boxer är ytterligare ett steg i vår ambition att tillhandahålla ett brett tjänsteutbud i världsklass inom vårt öppna stadsnät till våra kunder, säger Niklas Dennerås, Sälj- och marknadschef på Fibra.

– Avtalet med Fibra innebär att 60 000 hushåll i Mälardalen får möjlighet att ta del av Boxers bredband- och telefonitjänster. Stadsnätssamarbetet med Fibra är en naturlig utveckling i Boxers fortsatta satsning på att ge fler hushåll möjligheter att ta del av våra tjänster, säger Mattias Hartmann, Head of New Business på Boxer.
Etiketter: boxer

Nyhetsarkiv